Vés al contingut
Tren del Ciment

Tren del Ciment

Pàgina del tren turístic de l'Alt Llobregat. En ella es poden trobar detalls que es necessiten per visitar còmodament aquest tren turístic.

Museu del Ciment

Pàgina del museu del ciment del Clot del Moro. A banda de la restauració de l'antiga fàbrica, es fa un tour virtual sobre les labors fabrils de llavors i es fan activitats i exposicions.

trenscat.cat

La pàgina web dels trens en català. En principi només es feia ressò dels trens catalans, però ara també ho fa de comunitats properes.
Pàgina creada per Bernat Borràs que també te un enllç a la pàgina de fotos Flickr i un bolg. Es pot dir que en questió de fotos aquesta pàgina és la més actualitzada de totes.

La Pobla de Lillet

Pàgina web de l'Ajuntament de La Pobla de Lillet, amb tot el que hi ha sobre el municipi, inclosos tren i museu.

FTC

Fòrum del Transport Català

El 2 de maig de 2005 va començar a funcionar l'exitós Fòrum del Transport Català. És un fòrum obert a tots i on s'analitza diàriament l'actualitat per a tu. I el millor de tot: l'analitces tu, en primera persona, opinant i agafant els temes que més t'interessen, donant el teu propi punt de vista.

FTC

Wiki del transport català

Museu de les mines de Cercs

Museu de les mines de Cercs

El museu, Patronat Municipal integrat per l'Ajuntament de Cercs, les empreses mineres Carbons de Berga S.A. i Carbons del Pedraforca S.A., el museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Xarxa de museus locals, està vinculat al sistema del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.ña.

Viquipèdia

Viquipèdia

Documentació lliure del tipus GNU.
En todos sitios se puede buscar o bien por Tren del ciment o bien por Ferrocarril turístic de l'Alt Llobregat.

lillet.net

lillet.net

Portal independent de La Pobla de Lillet.

Cartoteca de Catalunya

La cartoteca del Institut Cartogràfic de Catalunya està composada per més de 70000 documents gràfics i mapes que han estat digitalitzats i emmagatzemats en format d'alta definició.
Es poden utilitzar per l'estudi, i en cas de volor donar una altre finalitat s'ha de demanar permís.

Documental del Tren del Ciment

Document en video realitzat en quatre parts per entrar a Youtube, realitzat per P. Guillem. En aquest document es pot realitzar sense moure's de la pantalla el viatge de tren que dura aproximadament 20 minuts.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Web de la FGC, en la que consten tots els serveis de trens de via ampla, mètrica i estreta. Trens turístics i rodalies de les grans ciutats.

FTC

Promoció del-transport públic

Guia ferroviària no oficial
Documentació
Revista de mobilitat sostenible MSS